Skip to main content

Het is een traditie die bij Blue Fielders al enkele jaren trouw in ere wordt gehouden: de jaarlijkse wintersport trip! Sportief met z’n allen eropuit en enkele dagen puur genieten. Van de sport, van het gezelschap en van de omgeving. “Dit teamuitje is een van de spaarzame momenten dat we allemaal samen zijn, dat is uniek. Daarom gaan we elk jaar weer”, aldus Broos Kerssemakers, Managing Director Blue Fielders.

De sportieve groep van Blue Fielders is niet te missen. “We rijden met een groep auto’s achter elkaar aan richting Sankt Anton. We zijn allemaal liefhebbers van skiën en snowboarden, al zijn we ook heel goed in de après ski!”, geeft Broos lachend toe.

De engineers verschillen wellicht van leeftijd, maar ze hebben allemaal dezelfde ervaringen in hun werk. Dat schept een band en vertrouwen. “We zien elkaar eigenlijk heel weinig, maar op de wintersport is er gelijk die klik. Dan hebben we het over andere zaken als machines en werk. Onder het genot van skiën/snowboarden en een biertje kun je het heel goed over andere dingen hebben.”

Terugblikken en positief vooruit

De wintersport is ook het jaarlijkse moment om even stil te staan en terug te blikken. “Het waren twee vervelende jaren, wereldwijd. Onze engineers mochten niet reizen en dat heeft een behoorlijke impact als je gewend bent om veel onderweg te zijn. Dat was een moeilijke tijd en daar wil ik tijdens zo’n trip wel even bij stilstaan. Om daar vervolgens een hele dikke zwarte streep onder zetten. We kijken positief vooruit en zien wat we nu weer allemaal kunnen.”

Bekijk de video voor een sfeerimpressie!