Skip to main content

Bij ons staat de medewerker centraal! Zijn/haar loopbaan in combinatie met een hoge mate van plezier is waar het om draait. Wij streven ernaar om het iedere dag een beetje beter te doen om zo een maximale bijdrage te leveren in de loopbaan en het plezier van een Blue Fielder!

Hoe we dit doen? Werner Lipkens (41 jaar), één van onze Blue Fielders vertelt zijn verhaal.

Even voorstellen…
‘Ik ben Werner Lipkens, 41 jaar oud en inmiddels bijna 2 jaar werkzaam bij Blue Fielders.

Ik heb het geluk gehad om in verschillende sectoren als Field Service Engineer te werken. De hightech sector (Singulus Mastering, Ushio Extremetec), de voedingssector ( Key Technology, Tomra), verpakkingssector (Premier Tech, Vanderlande) en nu in de grafische sector (Contiweb).

Waarom Blue Fielders?
‘Ik heb Jochen -één van Blue Fielders’ eigenaren-  leren kennen als mijn accountmanager bij TMC in December 2010. Toen hij besloot om weg te gaan bij TMC hebben we het contact in stand gehouden. Toen hij met het idee kwam om de firma Blue Fielders op te richten wist ik dit ook.

Mijn beslissing om -na een paar jaar- de overstap naar Blue Fielders te maken was eigenlijk vrij simpel. Ik wilde terug bij een firma werken waar het niet draait om alleen de winstmarge, maar waar het gaat om het welzijn van de medewerker. Belangrijk vind ik de platte opbouw waardoor je niet het gevoel hebt dat je minder bent dan je leidinggevende en jouw mening ook telt.

Bovenal is het belangrijkste voor mij de combinatie tussen reizen en techniek, zolang ik maar plezier heb in mijn werk. Dit is zeker mogelijk bij Blue Fielders.’

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

Cases-form

Ben jij op zoek naar een Blue Fielder voor jouw project?

Neem contact op!