Skip to main content
Ivan Zivkovic

IVAN ZIVKOVIC

“Na het eerste gesprek wist ik het al, het voelde direct goed”

Software Engineer bij Blue Fielders

Een goed gevoel vanaf het eerste gesprek

“Ik had eigenlijk helemaal geen zin om weer op zoek te gaan naar een nieuwe baan, al dat gedoe. Maar ik ben heel blij dat ik de stap heb gezet” aldus Ivan Zivkovic, software engineer bij Blue Fielders. Na zeven jaar als software engineer voor zijn vorige werkgever, maakte hij in september vorig jaar de overstap naar Blue Fielders.

“Na het eerste gesprek met Broos (managing director Blue Fielders), wist ik direct dit is ‘m. Het leek alsof ik Broos al jaren kende, heel bijzonder” vertelt Ivan. “Broos is positief, energiek en niet alleen maar zakelijk. We moeten natuurlijk geplaatst worden bij een opdrachtgever om geld te verdienen, maar het gesprek ging vooral over mij persoonlijk en niet alleen over het werk. Broos bracht zijn verhaal vol enthousiasme, iets wat ik lang niet had gezien” gaat Ivan verder. “Ik vind mijn werk echt geweldig, maar de sfeer moet ook goed zijn”.

Een plek die echt bij je past

Engineers kunnen overal ter wereld werken, dus ook gewoon in Nederland. “Ik kreeg van Broos een aantal opties en koos zelf de opdrachtgever die mij het meest aansprak. De keuze viel op GEA Food” vertelt Ivan. GEA – gevestigd in Weert – is een van ’s werelds grootste leveranciers van verpakkingsmachines voor de voedingsmiddelenindustrie. Zij maken onder andere de machines voor Haribo-zakjes. “Machines vind ik heel interessant. En dat is precies waar ik nu aan werk. Ik optimaliseer de software en de interface van de bedieningsschermen.”

Dat Ivan zelf een project mag kiezen dat past bij zijn interesses, is voor hem een groot pluspunt van werken bij Blue Fielders. “Ik heb eerder gesprekken gehad met bureaus die je meteen aan het werk willen zetten. Dat is bij Blue Fielders gelukkig anders. Zij willen vooral dat je op de juiste plek aan de slag gaat. Het draait niet alleen om geld verdienen. Het gaat er ook om dat ik het naar mijn zin heb. Wil jij werken als software engineer bij een bedrijf dat bij jou past? Dan moet je bij Blue Fielders zijn” aldus Ivan.

Een passie voor software engineering

Ivan begon zijn carrière als grafisch vormgever. Met een aantal tussenstops, waaronder een als zonnepanelen monteur, heeft hij zijn passie gevonden in software engineering. “Al vanaf dag één vind ik het werk super leuk. Het allerleukst vind ik dat ik locatie onafhankelijk kan werken. Een jaartje naar de Spaanse zon voor een project? Daar zeg ik geen nee tegen” zegt Ivan lachend. En tot die tijd zijn er bij GEA nog voldoende mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen.

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

Ben jij op zoek naar een plek die bij jou past? Let’s meet! Broos vertelt je graag meer over de uitdagende, locatie onafhankelijke, maar vooral leuke software- en field service engineering jobs bij Blue Fielders.

Cases-form
Broos Kerssemakers managing director Blue Fielders