Skip to main content
Field Service Engineer

GRARD NOOIJEN

“De combinatie van mens en techniek. Dat is het mooiste aan mijn werk.”

Field Service Engineer bij Blue Fielders

Reizen, klantcontact en persoonlijke ontwikkeling

Wat hem zo trekt aan een baan als engineer? “De combinatie van mens en techniek, dat maakt mijn werk zo mooi”, aldus Grard Nooijen, Field Service Engineer bij Blue Fielders. Zijn technische achtergrond sterkt hem in zijn positie, maar de bijkomende aspecten vormen hem tot de persoon die hij is. “Het reizen, het klantcontact en de persoonlijke ontwikkeling. Dat zijn zaken die moet je ervaren, die krijg je niet op school geleerd. Dat maakt mij tot de persoon die ik nu ben.”

Als Field Service Engineer reist hij de hele wereld rond. “Ik werk zelfstandig en reis veel. Dan moet je wel je mannetje kunnen staan, want waar je ook wordt ingezet: je bent de kartrekker en je know-how is van groot belang. Maar net zo belangrijk is je kunnen aanpassen aan verschillende omgevingen, je komt namelijk in aanraking met diverse culturen. Een specifieke organisatiesensitiviteit en een open mind, daar moet je wel over beschikken.”

Zijn keuze voor Blue Fielders licht hij kort maar krachtig toe. “Als Field Service Engineer kunt je bij diverse bedrijven aan de slag. Waarom dan specifiek Blue Fielders? Omdat het kleinschalig is. Wij kennen elkaar, Broos (managing director Blue Fielders) weet wat mij drijft en wat ik belangrijk vind. Ik maak graag deel uit van een betrokken, persoonlijke organisatie. Daar kan ik veel over vertellen, maar dat moet je voelen. Mijn ambitie en ik als persoon doen ertoe, dat maakt dat ik me gewaardeerd en gehoord voel. Dat maakt mij tot deel van Blue Fielders.”

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

Broos Kerssemakers | Managing Director Blue Fielders:
“Ik kan heel veel vertellen over Blue Fielders, maar hoe het is om bij ons te werken, dat moet je toch gewoon vragen aan een van onze engineers. Dus mocht je interesse hebben, laat van je horen. We gaan graag met je in gesprek en je krijgt first hand info van een van onze engineers.”

Cases-form
Broos Kerssemakers managing director Blue Fielders