Skip to main content

Bij ons staat de medewerker centraal! Zijn/haar loopbaan in combinatie met een hoge mate van plezier is waar het om draait. Wij streven ernaar om het iedere dag een beetje beter te doen om zo een maximale bijdrage te leveren in de loopbaan en het plezier van een Blue Fielder!

Hoe we dit doen? René Heering, één van onze Blue Fielders vertelt zijn verhaal.

Even voorstellen…
‘Ik ben René Heering, inmiddels bijna 5 jaar werkzaam bij Amgen Breda als CW senior Maintenance Technician via Blue Fielders.
Werken als CW senior Maintenance Technician bij Amgen houdt in dat ik samen met een team van 11 Technicians verantwoordelijk ben voor het verhelpen en voorkomen van storingen aan het machinepark binnen de productiehal.

Passie is een belangrijke kernwaarde voor Blue Fielders, waar ligt jouw passie in je werk?
‘Mijn passie ligt bij alle besturing technische delen van een machine park “every thing that makes the machine tick”. In mijn privéleven ligt mijn passie bij mijn gezin en vrienden.

Hoe kijk jij naar de aanpak van Blue Fielders?
‘Het persoonlijk contact en de verbintenis die we door de vooruitstrevendheid van Blue Fielders met elkaar hebben -ondanks dat we allemaal bij andere opdrachtgevers zitten en elkaar niet al te vaak ontmoeten- vind ik erg mooi.

Blue Fielders heeft mijn verwachtingen overtroffen omdat ik voor mijn start bij Blue Fielders erg sceptisch was over detachering, maar door de benadering die Blue Fielders hierin heeft zie ik het nu meer als een voordeel.’

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

Cases-form

Ben jij op zoek naar een Blue Fielder voor jouw project?

Neem contact op!