Skip to main content

Reken af met tekorten, ga vol gas vooruit!

In onze ‘fast-paced’ wereld van vandaag staan technische bedrijven voor tal van uitdagingen. Een van de meest frustrerende en ook de meest impactvolle is het capaciteitstekort. Het grote obstakel dat iedereen bezighoudt: het tekort aan ervaren technisch personeel. Dit capaciteitstekort heeft een flinke impact op jouw bedrijfsactiviteiten. Denk aan vertragingen of zelfs geen installatie van machines, overvolle magazijnen, ontevreden klanten, misgelopen omzet en een hoge druk op medewerkers. Geen prettig gezicht. En absoluut een scenario dat elk bedrijf wil voorkomen. In dit blog gaan we dieper in op deze uitdagingen en bieden wij – niet geheel onbelangrijk – een mooie oplossing.

Voorkom vertragingen, ontevreden klanten en omzetverlies

Ontevreden klanten zijn slecht voor de zaken. Als je door capaciteitstekorten niet op tijd kunt leveren, worden klanten ongeduldig en daalt hun tevredenheid. Dat tast niet alleen jouw reputatie aan, maar leidt ook tot omzetverlies en gemiste kansen voor toekomstige groei. Onze ervaren engineers zorgen ervoor dat jij aan de verwachtingen van jouw klanten kunt voldoen. Of het nu gaat om tijdelijke versterking voor een groot of specialistisch project. Of voor langdurige ondersteuning, totdat jij zelf de juiste expertise in huis hebt gehaald.

Laat geen kansen liggen

Elke gemiste verkoopkans is een klap voor jouw bedrijfsresultaten. Capaciteitstekorten betekenen vaak dat je de hoeveelheid werk (tijdelijk) niet aankunt, waardoor je nee moet verkopen. Zonde, want dat zorgt voor omzetverlies en potentiële klanten die zich tot concurrenten wenden. Met de expertise en efficiëntie van onze engineers maximaliseer jij jouw verkooppotentieel. 

Verlicht de last van jouw medewerkers

Wanneer jouw medewerkers tot het uiterste worden belast om het gat in de capaciteit op te vullen, ontstaat er een omgeving met een hoge werkdruk. Niet al te best voor de productiviteit en de werksfeer. Jouw medewerkers zijn je waardevolste bezit en hun welzijn is essentieel voor het succes van jouw bedrijf. Door samen te werken met Blue Fielders, verlicht je de last voor jouw medewerkers: happy medewerkers, meer motivatie en een hogere productiviteit. 

Gekwalificeerd én gemotiveerd personeel

We begrijpen dat het vinden van gekwalificeerd personeel niet eenvoudig is. Er is een groeiende vraag naar technische experts en de concurrentie is moordend. Bovendien kost het wervingsproces veel tijd en geld, en dat zijn middelen die jullie momenteel niet kunnen missen. Dat hoeft ook niet. Wij zijn dé betrouwbare detacheringspartner die deze ervaren engineers levert. Onze Blue Fielders zijn getalenteerd, deskundig, hebben een berg ervaring – door verschillende projecten voor opdrachtgevers uit diverse branches – en kunnen meteen aan de slag.

Technisch talent dat jouw bedrijf versterkt

Op zoek naar een oplossing voor jouw capaciteitsprobleem? Onze ervaren engineers kunnen direct worden ingezet en zorgen dat alles volgens schema verloopt. Geen vertragingen met installaties, overvolle magazijnen, ontevreden klanten, verloren omzet of hoge werkdruk meer. Ontsluit samen met Blue Fielders het volledige potentieel van jouw organisatie. 

SAMENWERKEN?

Neem contact met ons op om te bespreken hoe onze ervaren engineers jou de ondersteuning bieden die jij nodig hebt.

Cases-form
Broos Kerssemakers managing director Blue Fielders