Skip to main content

De voordelen van gedetacheerde Blue Fielders

Blue Fielders is een ambitieuze club met jarenlange ervaring. Wij willen uitblinken in het oplossen van internationale uitdagingen in de technische machinebouw, onderhoud en service van toonaangevende opdrachtgevers. Blue Fielders werkt voor deze internationale opdrachtgevers in de (hightech) machinebouw- & industrie. Als technisch projectdetacheerder zetten wij professionals in met een achtergrond in de Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek, Mechatronica en Industriële Automatisering. Zij vervullen internationaal functies als die van: Field Service Engineer, Commissioning Engineer, PLC Software Engineer en Site Supervisor/Manager.

In het recruitmentlandschap horen we naast detachering ook vaak termen als werving en selectie, executive search en uitzenden. Wat is nou het verschil en wat zijn nou de voordelen van de gedetacheerde Blue Fielders?

Verschillende manieren van contracten
De Rabobank heeft onderzoek gedaan naar de verdeling van de werkzame bevolking van Nederland. Zij vonden via het CBS dat 30% hiervan bestaat uit flexibele krachten. Deze flexschil bestaat uit zzp’ers, uitzendkrachten, nul uren contracten/oproepkrachten en gedetacheerden. Uitzenden kennen we allemaal via de grotere uitzendbureaus zoals Randstad en Adecco, en gespecialiseerde bureaus zoals Continu. Nadeel is dat dit soort partijen veel kandidaten en opdrachtgevers hebben waardoor het leveren van kwaliteit niet altijd gegarandeerd kan worden. Naast uitzenden doen dit soort partijen ook regelmatig aan werving en selectie. Executive search is een variant hiervan die vooral gericht is op het bemiddelen van (tijdelijke) topfuncties. In beide gevallen betaalt de opdrachtgever eenmalig een fee, waarbij als het waren het arbeidscontract overgekocht wordt.

Wat is nou het verschil en wat zijn nou de voordelen van de gedetacheerde Blue Fielders?

De voordelen van gedetacheerde Blue Fielders
Blue Fielders wil als technisch consultant en met inzet van haar medewerkers expertisepartner zijn. Wij helpen snel en adequaat specifieke (technische) competentie- en sourcingvraagstukken op te lossen. Onze medewerkers brengen de kennis en kunde waarmee projecten versnellen en onderscheidend vermogen bij opdrachtgevers versterkt wordt.

In de periode dat een Blue Fielder bij onze opdrachtgever wordt ingezet onderhouden we een intensieve relatie met medewerker en opdrachtgever. Hierdoor zijn we uitstekend in staat projectbehoeftes en capaciteitsproblemen optimaal in te vullen. Deze engineers, die voornamelijk internationaal werken, zijn flexibel inzetbaar.

Een Blue Fielder maakt deel uit van een team wat onderling sterk is verbonden en maken handig gebruik van elkaars kennis wanneer dat nodig is. Binnen de organisatie heerst een geweldige sfeer, waar hard wordt gewerkt, maar ook tijd is voor plezier en ontspanning. Daarnaast nemen Blue Fielders deel aan een coachingsprogramma en wordt er veel tijd besteed aan scholing. Hierdoor ontwikkelen zij vaardigheden die onderscheidend en direct toepasbaar zijn.

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

Cases-form

Ben jij op zoek naar een Blue Fielder voor jouw project?

Neem contact op!