We are Blue Fielders

Voor Blue Fielders, een jonge snelgroeiende club met 30 medewerkers, zijn we op zoek naar een Accountmanager die graag de verantwoordelijkheid neemt voor het (commerciële) reilen en zeilen binnen de onderneming. Samen met je collega’s steek je de handen uit de mouwen om het bedrijf te laten groeien en achter de schermen alles in goede banen te leiden. Blue Fielders zet haar Field Service- en PLC Software Engineers internationaal in, om haar klanten effectief te kunnen helpen bij de installatie, ingebruikname en het service & onderhoud van complexe machines en systemen. Blue Fielders werkt voor internationale opdrachtgevers in de (hightech) machinebouw- & industrie.

Jouw werkzaamheden

Enerzijds het ontwikkelen van een afzetmarkt en het genereren en verwerven van nieuwe opdrachten door het opbouwen van duurzame relaties met klanten en door actief te acquireren in de afzetmarkt van de Field Service- en Software Engineering. Anderzijds het werven van Blue Fielders en het managen van de (vervolg) inzet en de ontwikkeling van de ingezette Blue Fielders.

Blue Fielders- Vacature Accountmanager

Commercieel
Het werven van opdrachten bij (nieuwe) klanten en bestaande relaties uitbouwen. Het werven, selecteren en plaatsen van specialisten. Ontplooien en onderhouden van een netwerk. Zelfstandig contractonderhandelingen voeren met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Strategieën ontwikkelen en uitvoeren op klantniveau. Ingangen kunnen creëren op verschillende niveaus binnen een organisatie. Zelfstandig lange termijn afspraken kunnen maken danwel voorbereiden.

Operationeel
Begeleiden van Blue Fielders in hun loopbaankeuzes en talent ontwikkelingsprogramma. Organiseren en bijwonen van activiteiten die erop gericht zijn Field Service- en Software Engineers aan Blue Fielders te binden en zo een lange termijn relatie op te bouwen. Voeren van beoordelingsgesprekken.

Strategie
Actief betrokken zijn bij het opstellen van het jaarplan. Zelfstandig kunnen formuleren en realiseren van lange termijn doelstellingen.

Profiel

  • HBO werk- & denkniveau;
  • Minimaal 2-5 jaar relevante werkervaring in een commerciële omgeving;
  • Je bent ondernemend, doelgericht, mensgericht, commercieel en creatief;
  • Woonachtig op reisafstand van Eindhoven;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk, is een must.

CHOOSE BLUE!

Blue Fielders is in de detacheringsmarkt gestart met de ambitie om het anders te doen. Bij ons staat de medewerker centraal! Zijn/haar loopbaan in combinatie met een hoge mate van plezier is waar het om draait. Wij streven ernaar om het iedere dag een beetje beter te doen om zo een maximale bijdrage te leveren in de loopbaan en het plezier van een Blue Fielder.

Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling en veel vrijheid. De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een leaseauto, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

Solliciteer hier

OOK BLUE FIELDER WORDEN?

We komen graag met je in contact. Laat je gegevens achter dan nemen we snel contact met je op.

Cases-form

Ben jij op zoek naar een Blue Fielder voor jouw project?

Neem contact op!