Menu

Internationaal PLC Software Engineer

Ben jij een startende of een ervaren PLC Software Engineer die een nieuwe stap wil maken in zijn loopbaan? Trekt internationaal reizen je aan? Dan kan dit jouw nieuwe baan zijn!

Blue Fielders is een ambitieuze club met jarenlange ervaring. Wij willen ‘best in class’ zijn in het oplossen van internationale uitdagingen in de technische machinebouw, onderhoud en service van toonaangevende opdrachtgevers. De installatie, ingebruikname en het service & onderhoud van complexe machines en systemen wereldwijd is het enerverende speelveld van Blue Fielders. Waar ter wereld deze projecten zich ook bevinden, onze field service engineers gaan daa aan de slag. Blue Fielders werkt voor internationale opdrachtgevers in de (hightech) machinebouw- & industrie.  Aangenaam, wij zijn Blue Fielders!

Functieomschrijving
Blue Fielders is op zoek naar een internationaal PLC Software Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van programma’s, het maken van een I/O lijst, het programmeren en het uiteindelijk (nationaal en wereldwijd) in bedrijf stellen van diverse hightech machines c.q machinelijnen. Als PLC Software Engineer ben je vaak de laatste persoon bij de klant op locatie, waardoor je ook vaak een aanspreekpunt voor de klant en het visitekaartje van het bedrijf zult zijn. 

Tot je werkzaamheden behoren o.a.

  • Het schrijven van PLC, HMI en software om het ontwerp te realiseren;
  • Het testen en optimaliseren van de geschreven software d.m.v. simulatie en testen van producten;
  • Het schrijven van gebruikershandleidingen voor de ontwikkelde software;
  • Het in bedrijf nemen van projecten bij wereldwijde klanten.

Wij zijn op zoek naar

  • Een gedreven engineer met afgeronde opleiding HBO Electrotechniek, Industrial Automation of vergelijkbaar;
  • Kennis van en ervaring met PLC’s (Siemens S7);
  • Goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal;
  • Bereidheid om regelmatig te werken in het buitenland;
  • Affiniteit met machinebouw.

Wij hebben wij te bieden
Wij bieden een verantwoordelijke baan binnen een toonaangevende organisatie op het gebied van internationale Field Service & Maintenance. Je maakt onderdeel uit van een team van vakkundige en gedreven collega’s. Een team waarbinnen een fantastische sfeer hangt, waar hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen. Daarbij hoort een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met een aantrekkelijke bonusregeling. De faciliteiten om je functie naar behoren uit te voeren zoals een auto van de zaak, telefoon en laptop, ontbreken natuurlijk niet.

 

Contactpersoon:  
Jochen Knoops
jochen.knoops@bluefielders.nl
+31(0)6 186 35 889


Wilt u meer informatie? Klik dan hier